Egy pár szó rólunk

2015-ben kezdődött az ételérzékenység a családunkban, és akkor szembesültem a ténnyel, hogy ez mennyi nehézséget okoz.

2018. év elején a barátnőmmel elhatároztuk, nyitunk egy olyan üzletet, ahol minden megtalálható, hogy ne kelljen ezer különböző helyről rendelni, rohangálni, kapkodni, azért, hogy ételérzékeny gyermekeinket ellássuk.

Küldetésünk és célunk, hogy komplex szolgáltatás nyújtásával a vásárlók egy helyen, rugalmasan, korrekt áron hozzájussanak az ételérzékenység, allergia, intolerancia netán egyéb betegségek miatt szükségessé váló élelmiszerekhez.

Üzletünkben minden megtalálható, hogy ne kelljen ezer különböző helyről rendelni, rohangálni, kapkodni az ételérzékenységgel élőknek vagy diétázóknak.

Webshopunkkal szeretnénk segíteni azoknak is, akik inkább az otthonukba rendelnék termékeinket, akár a nagyobb távolság, vagy a kényelmi, esetleg a biztonsági szempontok szem előtt tartása miatt.

Az ételérzékenységgel, allergiával, intoleranciával netán egyéb betegséggel élőknek szakmai segítséget is szeretnénk nyújtani, ezért folyamatosan tanulunk, fejlődünk, információkat gyűjtünk ezekről a termékekről, és azokról az egészségügyi problémákról, amik miatt speciális étrendre van szükség.